С ДЕЦА НА МОРЕ В БУНГАЛА УСМИВКА
Приморско
  • Плажът
  • Плажът


Имаме удоволствието да представим на вашето внимание предложение за активен семеен отдих на море, организиран на високо професионално ниво.

 
Ваканционен клуб «Усмивка» се намира в залива между градовете Приморско и Китен. Туристическият комплекс е разположен на територия с уникален микроклимат, съчетаващ чистия и благоуханен въздух от вековната дъбова гора и морските йодни пари. Напълно реновирани и обзаведени през 2012 г., вилите предлагат спокойствие и уют. Всички вили са с изглед парк. Вилите са оградени, разполагат със собствен паркинг, кът за отдих. Площ на 1 вила – 20 кв.м.

 

Всяка вила разполага с една стая. Стаята е обзаведена с 4 самостоятелни единични легла – максимум за 2 възрастни и 2 деца, хладилник, гардероб, телевизор - SAT. D/WC с нови моноблоци, теракота, собствено захранване с топла вода (ел. бойлер, климатик.


Изхранване: закуска, обяд и вечеря в Ресторант “Хелиос” на блок маса

 

Спорт и фитнес:

 
На територията на има стадион на 50–100м, с 2 волейболни игрища, 2 баскетболни игрища, 1 футболно игрище,  тенис на маса и фитнес зала – в Хотел Хелиос , които се ползват безплатно от гостите.


За допълнително плащане ММЦ Приморско разполага с 3 тенис корта и SPA услуги - SPA център Магнолиите .

 

Екстри:


Бунгало Усмивка, Приморско Ви предлага следните удобства: медицинска помощ и лекарства от първа необходимост; безплатен чадър на плажа ; паркинг,  охрана, телевизор, сателитна тв, хладилник.

 

В комплекса има плажни заведения, павилиони, пицарии, дискотеки, магазин за хранителни продукти, сувенири, поща и др. Комплекса се намира на 1,5 км от град Приморско и на 2 км  от град Китен.
 

Цена от 95 лв за бунгало на ден.

Нощувка

Шведска маса: закуска, обяд и вечеря.

 

 

 

Запитване за тази оферта