"Орфей е тук като сълза и нота.
Орфей е тук, въздишка и роса,
мелодия и песен на живота,
стозвучие в родопски небеса!"


Дванадесети национален Детски и младежки Фолклорен

Фестивал "Орфей пее с морето" 05.09 -08.09.2019


Каним Ви най-любезно да участвате в XII-то издание на фестивала – 5 - 8 септември 2019 г., чието мото е „Повярвай в таланта си и в България”. Нека заедно да подарим на децата един фолклорен празник, съчетал в себе си сценична изява, нови приятелства и отдих на море.

Фестивалът няма конкурсен характер и е благотворителен - осъществява със спонсорството на ПГА-тур ЕООД и други организации. Идеята е да се срещнат, изявят и обменят творчески опит изпълнителите на български фолклор, както и да се популяризира неговото богатство сред подрастващото поколение.Предлагаме 2 пакета и възможности за настаняване:

1. Вариант:  02.09.2019 – 07.09.2019 /фестивални дни 5 и 6 септември/ -  6 дена /5 нощувки/. Цена 150 лв. за целия пакет на човек (настаняване в стаи с 4 легла, хранене 3 пъти на ден) за групи до 20 деца, възраст до 17 години и придружаващи ги лица. 2 ръководители безплатно.

2. Вариант:  07.09.2019 – 12.09.2019 /фестивални дни 7 и 8 септември/ -  6 дена /5 нощувки/ Цена 115 лв. за целия пакет на човек (настаняване в стаи с 4 легла, хранене 3 пъти на ден) за групи до 20 деца, възраст до 17 години и придружаващи ги лица. 2 ръководители безплатно.

Възможно е настаняване над 20 деца и повече придружаващи при допълнително съгласуване с организаторите. При желание за друг вид настаняване, условията се съгласуват допълнително. При пристигане се представя медицинска карта от лекар за преглед, извършен до 3 дни преди пристигането.

Настаняване след 14 ч., освобождаване на стаите до 12 ч. Групите започват с вечеря и приключват с обяд. При желание е възможно започване с обяд и завършване със закуска, но е необходимо обезателно да се уведомят организаторите.

Очакваме ви в Приморско, за да представите своите традиции и талант!

Нека се срещнем на брега на морето!


За участниците са осигурени:
2 безплатни нощувки  в хотел”Хелиос”- ММЦ Приморско;
2 безплатни хранодни (закуска, обяд, вечеря) в ресторанта на хотел „Хелиос”.
Семинар за ръководители на фолклорни групи и празнична вечеря.


ФОЛКЛОРЪТ - ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!