На територията е разположен професионален спортен комплекс – 10 000 кв. м., с професионално футболно поле 100/50 м., 2 баскетболни игрища, 2 волейболни игрища, ползването на които е включено в цената. Изключение за отбори, които тренират със шпайкове и се наранява футболното поле (тревната  площ) наема за професионалното футболно игрище е по договаряне;
 

     На плажа  е възможно да се играе мини футбол, плажен хандбал и волейбол, разполагаме с врати, мрежа и озвучаване. Всички тези видове спорт са включени в цената.  Вече 7 години подред се провежда Републиканско първенство по плажен хандбал.
  

     На територията има и многофункционална закрита зала с размери 15/10 м. или 150 кв.м, климатизирана, с паркет. Възможно е да се използва за балет, танци, борба – специални дюшеци, фехтовки, тенис на маса – 4 маси и др.  Младите спортисти могат да ги ползват безплатно по график.
 

       В град Приморско има функционираща професионална спортна зала с височина 7 м. Наемът за нея е  60 лева за 1 час. Зала е възможно да се  използва за баскетбол, волейбол, хандбал и др. видове спорт. Залата се намира на 3 мин. от базата с осигурен транспорт.


     За плувците предлагаме професионален басейн 25 м. на територията на общината, до 2 часа по заявка, един коридор – доплащане 20 лв. за 1 час. Басейна се намира на 5 мин. от базата с осигурен транспорт.
 

 

       Забавни спортни игри. Могат да се ползват безплатно по график.
- Дартс
- Стрелба с лък
- Въжена градина
- Стена за катерене
- Пейнтбол